Zenlap

Om oss

Zenlap Flowers


Sedan 2009 har Zenlap distribuerat och specialiserat sig på ergonomiska datortillbehör.

Zenlap är en butik online som huvudsakligen säljer till slutanvändare, återförsäljare, företag och administrationer på den europeiska marknaden. Teknologi är inkorporerad och det är en del av vårt vardagliga liv och aktiviteter, både på arbetsplatsen och hemma. Dock har dess användning skapat flera problem i samhällen och blivit ett stort folkhälsoproblem. Att sitta flera timmar vid en arbetsstation kan orsaka i sjukdomar, utmattning och belastningsskador, som t.ex. karpaltunnelsyndrom. Det är viktigt för företag och administrationer, att överväga och tillhandahålla sina anställda med en säker och ergonomisk arbetsplats som hjälper dem att bevara både produktivitet och lojalitet.

Vår katalog integrerar olika typer av produkter för att kunna erbjuda ett stort utbud av flera lösningar för varje användare. Zenlap håller sig alltid uppdaterad med nya produkter och erbjuder de senaste och innovativa ergonomiska datortillbehören.

Vi hoppas att du gillade ditt besök till vår hemsida och ser fram emot att göra din shoppingupplevelse till den bästa möjliga.

Zenlap Teamet