Zenlap

Våra garantier

och värderingar

Nöjd-kund garanti: Öppet köp i 60 dagar!
Nöjd kund eller pengarna tillbaka inklusive fraktkostnader. Garantin gäller i 60 dagar.
Läs mer…
Snabb leverans
Vi levererar snabbt och förser er med ett spårningsnummer för försändelsen.
Läs mer…
Säkrad betalning
Vi accepterar kreditkort, PayPal och banktransfereringar.
PayPal: När du betalar ditt köp i kassan blir du omkopplad till PayPal's websajt för att betala. Man kan betala med PayPal utan att öppna konto hos dem. Om man har PayPal-konto kan man logga in och utföra betalningen. PayPal skyddar all data med 128 bitars SSL-kryptering (den högsta säkerheten på marknaden idag).
Banktransferering: Man ger sina bankuppgifter under betalningsproceduren i kassan.
Skydd av data
Alla uppgifter som inhämtas under betalningsproceduren är nödvändiga för att genomföra köpet. Kundens personliga uppgifter lämnas aldrig ut till tredje part.
Enligt fransk lag "'loi informatique et libertés du 6 janvier 1978' har man rätt att få tillgång till, bestrida eller begära rättning av, sina privata uppgifter närsomhelst genom att kontakta Zenlap kundtjänst.
Miljöansvar
Den miljöpåverkan vår verksamhet har på planetens ekologi har en avgörande betydelse för oss. Vi har därför fastslagit följande regler:
Nollanvändning av papper. Vi undviker utskrifter så långt möjligt: din faktura skickas med email i PDF-format och användarmanualer för alla produkter som bär Zenlaps varumärke kan laddas ner från respektive produktsida. Dessutom är vi rigorösa med förpackningar och undviker att använda alltför mycket förpackningsmaterial.
Organisationer vi stöder
Vi stöder följande organisationer genom privata eller företagsdonationer:
Wikipedia. WikipediaWikipedia är ett uppslagsverk på nätet, universellt, flerspråkigt och som verkar under wiki's principer. Wikipedia syftar till att erbjuda gratis, neutralt och kontrollerbart innehåll som vemsomhelst kan förändra och förbättra. Stiftelsen Wikimedias mål är att befrämja framsteg och utveckling av projekt angående gratis kunskapsspridning, och att göra kunskapsinnehållet tillgängligt gratis för alla.